Ziccer

Cristiano Ronaldo minden idők egyik legjobb játékosa, de Weghorsttal jobban működik a Manchester United

Az európai kupasorozatok elkényeztettek minket az utóbbi napokban, kedden, szerdán és csütörtökön is igen komoly mérkőzéseket játszottak a Bajnokok Ligájában, valamint az Európa Ligában. Erről, valamint a Ferencváros leendő ellenfeléről is beszélgettünk.

A Ziccerben ezúttal Szabó Peet, a Sport24 állandó szerzője és Dénes Ferenc sportközgazdász voltak a vendégek, és arról beszélgettünk

  • miért tudott a Liverpool 20 percen át helyzeteket kialakítani, aztán mitől esett össze a Real Madrid ellen? Jürgen Klopp rosszul meccselt, vagy fontos láncszemek hiányoznak, netán a munkáját a csapategységet befolyásolja a klub tulajdonosváltása körüli pletyka, dilemma?
  • A Lipcse csak egy-egy párharcban tudja felvenni a versenyt a Manchester Cityvel, vagy képes lenne egy komplett bajnoki évadban is szorongatni (ha egy ligába játszanának)?
  • A spanyol bajnokság tényleg olyan gyenge, hogy a La Ligában Barcelona 22 meccs alatt csak hét gólt kapott, míg az EL-ben Manchester United egy hét alatt gurított nekik négyet?
  • Mindezek kapcsán kitárgyaltuk az egyre erősödő Európai Szuperliga-álmot is.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik