Ziccer

Az NB I-es csapatok kétharmada klub-DNS és ehhez rendelt szakmai cél nélkül kukázik

Közel két és fél hónapos szünet után a hétvégén már újra teljes gázzal pörög az NB I, így adta magát, hogy a tavaszi szezon előtt átbeszéljük, mi vár a magyar élvonal 12 csapatára.

A Ziccer vendégei Hrutka János 24-szeres, és Zombori Zalán egyszeres válogatott labdarúgók voltak, és arról beszélgettünk,

  • miért és hogyan alakult úgy, hogy immár ötödik éve nincs itthon ellenfele a bajnokságot fél távnál 11 ponttal vezető Fradinak, és megtörhető-e a következő években az FTC, ha igen, úgy miben kell változtassanak, fejlődjenek a potenciális trónkövetelők, és hogy egyáltalán melyik klubnak lehet erre esélye.
  • Ha senki sem tudja betömni a Fradi és a többi klub között kialakult költségvetési szakadékot, milyen közép- és hosszútávú szakmai és üzleti cél mentén kellene működjön az NB I maradék 11 csapata?
  • Mindezek fényében átbeszéltük, ehhez képest hogyan választanak edzőt, illetve hogyan igazolt a 12 klub télen, kik azok, amelyeknél úgy tűnik, létezik klub-DNS, koncepció, és kik azok, akik máról holnapra élve tapsolják el a nagyrészt adóforintból biztosított költségvetésüket.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik