Ziccer

„Az Újpest azért nem készíti jól fel a Fradit, mert a belga nem fektet bele annyit, amennyit a magyar adófizetők Ferencvárosba”

Elsőre alighanem senki sem találná ki mi a kapocs az eheti Ziccer vendégei, Sebők Miklós, a Társadalomtudományi Központ tudományos főmunkatársa, és Suri Imre, a Jazzy Rádió ügyvezetője, 10 arany és 2 platinalemez tulajdonosa között. A házigazda Kálnoki Kis Attilával kiegészülve mindhárman Újpest szurkolók. Az aktuális téma ebből máris nyilvánvaló: hogyan jutottak odáig a lilák, hogy a Megyeri úton történelmi 6-0-s verést mérjen rájuk a Ferencváros?
  • Mennyire hat a jelenre a nyári klub eladási szappanopera?
  • NER-klubnak lenni, vagy nem lenni?
  • Hol a helye, és mi az elvárt, illetve a valós szerepe a belga tulajdonosnak, Roderick Douchateletnek a NER-klubok árnyékában?
  • Törvényszerű, hogy az Újpest csak transzferklub legyen, és ha már igen, hogyan kellene ezt jobban csinálni?
  • Miért hoz ismeretlen, zsákbamacska ex jugoszláv és afrikai játékosokat, ehhez miért a szerb edzőket részesíti előnyben?
  • Ezek a légiósok miért kirobbanthatatlanok a csapatból, tényleg egy-két kiadó helyért versengenek a magyar labdarúgók Újpesten?
Kapcsolódó
Félbeszakadt az edzés, az újpesti drukkerek elbeszélgettek a játékosokkal
Nem elég, hogy nyeretlen a csapat, de a legutóbb a legnagyobb rivális Ferencváros ellen kapott ki 6-0-ra, hazai pályán ráadásul.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik