Ziccer

„Ha a Fradinak jó, az egész magyar futballnak jó”

A Ferencváros zsinórban negyedszer végzett az OTP Bank Liga élén. De tényleg csak a nagyobb költségvetésnek köszönhető, hogy ekkora különbség alakult ki a Fradi és a többi NB I-es csapat között?
  • Ha csak a nagyobb költségvetés számít, miként lehetséges, hogy a Fradi által kiszemelt magyar válogatott védő „kiröhögi” a zöldek ajánlatát, mert dupla annyit keres a saját, magyar klubjában?
  • Mi az oka, hogy egy tehetséges, az NB I-ben már bizonyított fiatalért az FTC érdeklődésére 1,8 milliós transzferdíjat kér a klubja, pont annyit, amennyiből Tokmac, Laidouni és Ryan Mmaee játékjogát megvásárolták?
  • Betartja majd a zöld-fehér klubvezetés a 2022/23-as bajnokságban bevezetésre kerülő fiatalszabályt, vagy elugrik az „MLSZ-ajándék” 325 millió forintja elől?

A heti Ziccerben a Ferencváros jelenéről, közeljövőjéről, nehézségeiről, a magyar futballban elfoglalt helyéről, szerepéről Nyíri Zoltánnal, az FTC ügyvezető-alelnökével, és Hajnal Tamás sportigazgatóval beszélgetett Kálnoki Kis Attila.

Kapcsolódó
Lehet-e a Fradiból Bayern München?
A vasárnap esti derbin a Ferencváros 2-1-re legyőzte az Újpestet, és ezzel megszerezte a bajnoki címet. Sorozatban a negyediket. Vajon folytatódik-e a széria, lesz-e annyira domináns idehaza az FTC, mint a Bundesliga rekordbajnoka, amely zsinórban tízszer nyert Németországban?
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik