Kézivezérlés

Kézivezérlés: Esélyünk sem volt a spanyolok ellen

Spanyol falba ütközött női kézilabda válogattunk a második világbajnoki mérkőzésén. A szomorú igazság az, hogy Kim Rasmussen csapatának egy pillanatig sem volt sansza a győzelemre, holott a semleges szakemberek és a mérvadó fogadóirodák oddsmesterei egyaránt a mieinket tartották esélyesebbnek. Szerencsére persze nincs itt a világvége, de ha valóban vérmes reményeink vannak, akkor a mostaninál sokkal jobb, gyorsabb és hatékonyabb játék kell majd a későbbiekben, legközelebb mindjárt a roppant kellemetlen ellenfél hírében álló Montenegro ellen. A Kézivezérlés extrában azonban inkább visszafelé tekintgetünk, és elemzőink - Borsos Attila és Ágai Kis András - ízekre szedik a 29-25-ös magyar vereséggel végződő meccset. Hallgassátok, érdemes!

Véleményt alkotó és véleményformáló podcast az egyik legeredményesebb magyar csapatsportágól, a kézilabdáról. Mindig friss, mindig aktuális, mindig érdekes. Szubjektív, de tárgyilagos, objektív, de szókimondó.

Ez a KÉZIVEZÉRLÉS, a 24.hu és a SportTV poscastje.

A mikrofonnál: Borsos Attila, korábbi 182-szeres válogatott kézilabdázó, a Tatabánya, a Nimes, a Párizs és Chamberi egykori játékosa, a SportTv állandó szakértője és Ágai Kis András, a SportTV műsorvezetője és kommentátora, a Magyar Kézilabda Szövetség korábbi kommunikációs igazgatója.

Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik