Kézivezérlés

Vajon miért nem lesz Budapesten kézi-BL Final Four? Mi vár a magyar csapatokra, a Bajnokok Ligája következő szezonjában? Miként találhattak tíz koronavírussal fertőzött játékost Vácon? Ezekre kerestük a választ a Kézivezérlésben.
A női kézilabda-válogatott leginkább az olimpiára készül, de előtte még jelenése van az Európa-bajnokságon. Mivel az Eb-vel nem lehet kvalifikálni ezúttal az olimpiára, sokan félvállról veszik, de a mieink szeretnék megmutatni, hogy számolni kell a magyarokkal.
Hivatalossá vált, hogy Danyi Gábor és Elek Gábor, a Győr és a Ferencváros vezetőedzője irányítja majd a női kézilabda-válogatottat. Természetesen ez is téma volt a Sport TV és a 24.hu közös podcastjában.
Minden aktualitás szóba került a SportTV és 24.hu közös podcastjában, így egy igazi kézilabdaturmixszal jelentkezik Ágai Kis András és Borsos Attila.
Kapitánykérdés van a női kézilabda-válogatottnál így, hogy az ideiglenesen felkért Danyi Gábor, Elek Gábor duó megbízatása a koronavírus-járvány kellős közepén lejárt. Ki vegye át a csapatot? Vagy nem is ez a legégetőbb kérdés?
A Kézivezérlésben szóba kerül az érdi helyzet és a majd 5 hónaposra nyúlt nyári szünet is.
Lehet, hogy nem is olyan kevés az esély erre, mint ahogy elsőre tűnik? A Kézivezérlés aktuális adásában az Érd lenullázása is szóba került.
Az európai szövetség mindenképp akar Final Fourt.
Jelen pillanatban van is, meg nincs is szövetségi kapitánya magyar női kézilabda-válogatottnak.
Hatalmas hullámokat vert a szövetség döntése, hogy lefújják a kézilabda-bajnokságokat, és a tavalyi eredményeket veszik figyelembe. A SportTV és 24.hu közös podcastjában ezt a vitatott döntést járta körül Ágai Kis András és Borsos Attila.
A SportTV és a 24.hu közös podcastjában a számos magyar válogatott játékos érdekképviseletét ellátó SportConcept ügynökség vezetője volt Ágai Kis András és Borsos Attila vendége.
A Kézivezérlés 30 percében az anyagiakról lesz szó: Ágai Kis András és Borsos Attila azt taglalják, hogy mennyire érinti érzékenyen a klubokat és a játékosokat a világjárvány miatt kialakult helyzet.
Események híján is akad beszédtéma a kézilabdázás világában, a magyar bajnokság befejezésére három forgatókönyv is van.
Soha ennyi szó nem esett egészségügyi kérdésekről a Kézivezérlésben - és reméljük, nem is fog -, de az új koronavírus-járvány a sport- és kézilabdaéletet is igencsak felforgatja.
Az olimpiai selejtezőre készül a női válogatott, de az egyik legjobb formában lévő kapusunk nincs ott a keretben.
A BL és magyar csapatok aktuális hírei mellett a koronavírus sem maradhatott ki az adásból, azt vizsgáltuk, mennyire kavarhat be a mostani helyzet az olimpiai selejtezőbe.
Olyan méreteket öltött a Bajnokok Ligája indulással kapcsolatos tájékozatlanság, hogy a Kézivezérlés duója – Ágai Kis András és Borsos Attila – úgy döntött, tisztába teszi a dolgokat.
Amerikában gúnyt űztek a kézilabdából, miközben a tengeren innen, a Bajnokok Ligájában nagy dolgok dőlhetnek el a hétvégén. Vajon jó lenne a magyar kézilabdának egy Szeged-Veszprém a BL-ben? Ezekről is szó esett a Kézivezérlés legújabb adásában.
A Kézivezérlés pár gondolat erejéig visszatér a férfi Európa-bajnoksághoz, de szó esik a Fradi kiütéses győzelméről a Bukarest ellen, a Győr hullámvölgyéről, és Didier Dinart váratlan és meglepő menesztése is.
Konkrét kérdések feszegetésével vontuk meg a mérleget az Eb-ről. A legfőbb kérdés, hogy tudunk előrelépni a mostani helyzetből.
A mostani kézi-Eb két dologra bizonyíték: vannak tehetségeink a férfiaknál is, és nagyon nem mindegy, ki ül a válogatott kispadján, és hogyan meccsel.
Ízekre szedtük a magyar kézilabda-válogatott emlékezetes Eb-feltámadását.
Régen és éppen Dánia ellen nyűgözte le hasonló módon a szurkolókat és a szakembereket a magyar férfi kézilabda-válogatott.
Olvasói sztorik