Light

Egymás után 24-szer játszotta le a Last Christmast az osztrák rádiós

Egy székkel torlaszolta el a stúdió ajtaját, műsorvezető-társa az üvegablakon keresztül tehetetlenül nézte, hogy mi történik.

Alaposan túltolta a karácsonyi hangulatot egy osztrák rádiós műsorvezető: Joe Kohlhofer bezárta magát az Antenne Kärnten stúdiójába, és csaknem két órán keresztül folyamatosan játszotta a Wham-től a Last Christmast.

Műsorvezető-társa, Patricia Jordan az üvegablakon át nézte tehetetlenül, hogy mi folyik, és miközben 24 alkalommal lement egymás után az unalomig ismert dal, a hallgatók folyamatosan telefonáltak. Kohlhofer végül akkor fejezte be az ámokfutást, amikor saját négyéves kislánya telefonált, hogy már nagyon unja ezt a számot.

Az egyelőre nem világos, hogy mi lesz Kohlhofer sorsa, aki egy székkel torlaszolta el a stúdió ajtaját. A rádió vezetősége közölte: az akciót a műsorvezető senkivel nem egyeztette, és lesznek következményei. Ennek némileg ellentmond, hogy a rádió saját maga tett közzé videós beszámolót a történtekről. A műsorba egyébként 120 telefon érkezett, és Kohlhofer maga is szorgosan posztolja az akciójáról szóló beszámolókat a Facebookon, azzal kommentálva, hogy büszke arra, amit csinált. (Independent)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik