Kultúra

Teljesen egyértelmű, hogy megvan a Star Wars új sztárja

Óvatosan, ha még nem látta valaki a sorozatot! Spoiler!

A jó drága, de annál szebb Mandaloriannal indult be a Disney+, egy új streaming szolgáltató a piacon, ami majd a Marvel-sorozatokat is továbbviheti. A Jedi visszatér után játszódó nyolcrészes Star Wars-spinoff november 12-én debütált,  és mivel a főhős, Pedro Pascal (Narcos) nem veszi le a sisakját, az ötvenéves bébi Yodának pláne nincs nehéz dolga, hogy elvigye a show-t. Azt persze nem tudjuk, hogy mit kell tudni a különleges lényről, egyszerűen csak az internet elnevezte bébi Yodának jobb híján.

Az egyik szereplő, Werner Herzog nem véletlenül mondta a bemutatón a Varietynek, hogy elérzékenyült a forgatáson, mikor meglátta a távirányításos Yodát.

Az ötven év körüli, babakocsiban lebegő Yoda már egy hete nyűgözi le  közönséget.

A sorozatba már csak azért is érdemes belenézni, mert tényleg filmes minőségű, az a 15 millió dollár (~4,5 miliárd forint) részenként látszik a végeredményen. A Disney azt a Jon Favreau-t bízta meg a kivitelezéssel, akinek a segítségével elindult a Marvel az emelkedőn. Ő rendezte az első két Vasembert 2008-ban és 2010-ben, illetve producerként részt vett a Bosszúállók-filmekben is.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik