Élet-Stílus

Peller Mariann: Mennyivel jobb lenne, ha a házasságok nem örökre szólnának, hanem mondjuk ötévenként újratárgyalhatnánk őket

RTL
RTL
Nem az esetleges kikacsintás lehetősége miatt szorgalmazná az elképzelést.

Peller Mariann házassága két évvel ezelőtt ért véget, az okokról a műsorvezető és exférje nem beszéltek. Nemrégiben Peller egy férfi-női kapcsolatokról szóló előadáson fejtette ki gondolatait a párkapcsolatokról, amiről a Story legújabb számában számoltak be.

Keresem a válaszokat az életre, és lehet, nem ez a megoldás, de nem lenne jó, ha nem élnénk egyfolytában együtt a párunkkal, és külön is töltenénk bizonyos időszakokat?

– tette fel a kérdést nevetve a műsorvezető, majd így folytatta:

Így minden találkozás ünnep lenne, és a hétköznapi mókuskeréknek sem a párkapcsolat látná kárát, hiszen a különféle feladatok közötti egyensúlyozás, a munka, a gyerekek körüli teendők nincsenek mindig jó hatással a kapcsolatra.

Nem csak a külön töltött idő fontosságáról beszélt, más elképzelését is megosztotta az est folyamán.

Lehet, hogy ezért megköveztek, de az utóbbi időben azon töprengek, mennyivel jobb lenne, ha a házasságok nem örökre szólnának, hanem mondjuk ötévenként újratárgyalhatnánk őket. Hiszen ennyi idő alatt sokat változunk, fejlődünk, reagálunk az élet adta körülményekre. Nem az esetleges kikacsintás lehetősége miatt csinálnám ezt, hanem mert olyan gyakran előfordul, hogy egy házaspár ellentétes irányba fejlődik, esetleg valamelyikük egyáltalán nem változik, a másik fél pedig igen

– érvelt Peller Mariann.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik