Élet-Stílus

Gyilkosságot követett el egy krimirajongó nő, mert kíváncsi volt, milyen érzés

goldsine / Getty Images
goldsine / Getty Images
Gyilkosság vádjával tartóztatott le a rendőrség egy 23 éves, fanatikus krimirajongót május 31-én, a dél-koreai Puszanban. A gyanúsított puszta kíváncsiságból ölt: kíváncsi volt, mit érezhet egy gyilkos – írja a helyi lapokra hivatkozva az Insider.

A Jung nevű fiatal nő június 3-án vallomást tett. Először megpróbálta elhitetni a nyomozókkal, hogy hirtelen felindulásból ölt, de amikor elé tárták a terhelő bizonyítékokat, elismerte, hogy előre eltervezte a gyilkosságot.

A rendőrség szóvivője szerint Jung, aki megszállottan rajong a valódi bűnügyeket feldolgozó könyvekért és filmekért, azért követte el a gyilkosságot, mert tudni akarta, milyen érzés embert ölni.

A fiatal nő a telefonján már három hónapja keresgélt gyilkossággal kapcsolatos dolgokat, például azt, hogy hogyan lehet elrejteni egy holttestet. Áldozatát egy olyan applikáción keresztül választotta ki, melynek segítségével szülők magántanárokat kereshetnek a gyerekeiknek.

Két nappal a gyilkosság előtt Jung egy kilencedikes gyerek anyjának kiadva magát, megbeszélt az áldozattal egy magánórát a tanár lakásán. A találkozóra ő maga ment el, diáknak álcázva magát. Amint belépett a lakásba, leszúrta az áldozatot, majd feldarabolta a holttestet. A test nagy részét egy bőröndbe rejtette, majd egy erdős folyóparton kidobta. Néhány testrészt Jung hazavitt.

Jung megtartotta az áldozat telefonját, személyi igazolványát és pénztárcáját, hogy a nyomozókat félrevezetve „tökéletes gyilkosságot” kövessen el. Csakhogy Jung taxival ment az erdős területre, ahol megszabadult az áldozat darabjait tartalmazó bőröndtől, a sofőr pedig bejelentette a rendőrségen a gyanúsan viselkedő utast.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik