Élet-Stílus

Kiss Endi új tervei: Szeretnék megtanulni angolul, nincs jogsim, azt is meg kellene csinálnom

rtl
rtl
Keresi az örök fiatalságot.

A Borsnak adott interjút 52. születésnapja után Kiss Endi, a Hooligans dobosa. A zenész arról beszélt, tízévente ünnepel nagyobb bulival, ha ilyen alkalom közeledik, most szabadesés-szimulátorba látogatott el családjával. Persze ez korábban máshogy is ment:

A negyvenedik születésnapomra 600 barátom jött el. Nem lehetünk örökké 18 évesek, de meg lehet próbálni úgy élni. Igyekszem mindenkivel rendes lenni és maradok is tiszta, nem tud elrabolni a felnőtté válásnak hívott marhaság. Nem engedem, hogy a korom bármiben is befolyásoljon, a gyerekeimtől tanulok a legtöbbet és ez így is marad.

Elmondta, milyen céljai vannak a jövőre nézve, és úgy en bloc arra vonatkozóan, hogy megőrizze fiatalságát: „Szeretnék megtanulni angolul, nincs jogsim, azt is meg kellene csinálnom. Az autók és a vezetés sosem vonzott, ha amerikai rocksztár lennék, már felvettem volna egy sofőrt, de így kénytelen vagyok más megoldás után nézni. Jó lenne, ha a jóga az életem részévé válna, a meditáció már benne van. Sok olyan dologgal foglalkozom, ami a lelkemet és a testemet is abba az irányba viszi, hogy minél tovább fiatal maradjak”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik