Élet-Stílus

Nem tudta, két hónapon át egy halottól egy méterre aludt

Nem tudta, mitől van már két hónapja rosszul.

Tavaly májusban, mikor az Egyesült Államokban igazán elharapódzott a koronavírus-járvány, sokan két hónapon át otthon maradtak. Reagan Baylee is így tett, egy kevesebb mint 25 négyzetméteres stúdiólakásban, Los Angelesben.

Egy idő után valami szagot kezdett el érezni, amitől rosszul érezte magát.

Fájt a fejem, nem igazán tudtam aludni, hányingerem is volt

mesélte a TikTokon, de úgy volt vele, biztos valami köze lehet a bezártsághoz, mert közben letört és kedvtelen is volt. Meg úgy volt vele, biztos valami madár otthagyott egy döglött halat valahol, ezért terjeng ez a szag, bár visszanézve nem ez volt a legjobb gondolat, hiszen a közelében sehol semmi víz.

Aztán a szag mellett egyre több bogár és pók is megjelent. Baylee értesítette a közös képviselőt, de az azt mondta neki, a pandémia miatt nem tud elmenni megnézni.

Egyre jobban elkezdte foglalkoztatni az ügy Baylee-t, áthívta barátját, aki szintén érezte a szagot, és szintén hányingere volt és nem tudott aludni.

A közös képviselő továbbra sem akart elmenni hozzá, ezért a rendőröket hívta. Ők felkeresték a szomszédokat, de senkinek nem volt problémája. Utána a közös képviselő felhívta, ne zavargassa a szomszédokat.

@reaganbaylee

Reply to @emma_young2019 here we go 😅 part 1 of the wildest thing that’s ever happened to me #storytime

♬ original sound - Reagan Baylee

De nem adta fel Baylee, és végül a közös képviselő elküldött maga helyett egy karbantartót, aki viszont alig tudott felmenni a lépcsőházat elárasztó bűztől.

Feljött a lépcsőkön, de nem tudott anélkül, hogy el nem hányta volna magát. Letépte a maszkját és azt mondta: »Elmegyek a mesterkulcsért, valaki meghalt«.

De a karbantartó nem jött vissza, így Baylee újra a rendőrséghez fordult. Hamarosan nyolc rendőr is érkezett. Korábban csak a jobbra levő szomszédokat keresték meg, most azonban a baloldalit is, felszólították 30 másodpercen belül nyissák ki az ajtót, de aztán a 30 szekundum letelte előtt egyik felvetette, rakják le a fegyvereiket, és nézzék meg, nyitva van-e az ajtó.

Szóval a rendőr lenyomta a kilincset, talán egy ujjnyira, ha kinyitotta. A bogarak azon mennyisége, ami kijött ennyi helyen, olyan volt, mintha ezer bogár lenne

emlékezett vissza a nő. A rendőrök azonnal becsapták az ajtót, többjük letépte magáról a maszkot és a korláton át hánytak. Baylee becsapta az ajtaját és a rendőrök mondták is neki, ne jöjjön ki, míg nem szólnak.

Azt mondták, ez volt a legrosszabb állapotban lévő bomló test, amit találtak, pedig sok bomló testet láttak már.

Szinte csak a csontváz maradt meg a szomszédból, egy méterre Baylee ágyától és falától.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.