Élet-Stílus

A rémült nő azt hitte, elpusztult a kutyája, de kiderült, hogy csak nagyon be volt tépve

Egy séta után olyan mélyen elaludt egy kaliforniai nő kutyája, hogy sehogyan sem lehetett felébreszteni. A gazdi kétségbeesett, már a legrosszabbtól tartott. Aztán megkönnyebbülten nevetett fel, amikor rájött, hogy mi történt valójában.

A kaliforniai Irvine-ben élő Melissa Sturnick sétálni ment a szeretett, Bentley nevű csivavájával. Észrevette, hogy a kutya rágcsál valami, de azt hitte csak egy átlagos fagally az, ezért nem is vett róla tudomást. Alig értek azonban haza Bentley elaludt, és Melissa órákkal később sem tudta felébreszteni – írja a LadBible című brit bulvárlap.

A fiatal nő mindennel próbálkozott, hogy felébressze kis kedvencét, de nem járt sikerrel. Pánikba esett, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve kivett egy szelet sonkát a hűtőből és Bentley orra alá dugta. A csivava végre résnyire kinyitotta a szemeit, és falatozni kezdett.

Melissa megkönnyebbült, de észrevette, hogy bár a kutyának látszólag nincs komolyabb baja, továbbra is alig bírt megmozdulni, vagy nyitva tartani a szemeit. A nő adott még enni a kutyának, aztán ahogy az ölébe vette, rájött, mi okozta a problémát.

Bentley nem egy gallyat rágcsált séta közben, hanem egy kenderszárat evett meg, amitől teljesen betépett. Melissa nem tudta visszatartani a nevetését. A nő azt mondja, tudja, hogy ami a kutyájával történt rossz dolog, de meglátta rajta a beálltság tipikus jeleit, nem tudta nem viccesen felfogni a dolgot.

A nő mindenkit megnyugtatott, Bentley kialudta a kábulatot, jól van, azóta már el is felejtette az incidenst.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik