Élet-Stílus

Videóban leplezte le születendő gyerekük nemét a 14 éves lány és 10 éves párja

A kislányból Instagram-sztár lett a terhesség híre óta.

Januárban az orosz közvélemény döbbenettel értesült arról, hogy egy 13 éves lány, Darja Szudnyisnyikova gyermeket vár egy 10 éves kisfiútól, Ivántól.

A Zseleznogorszkban élő Dása, aki időközben betöltötte a tizennégyet, azóta – természetesen párjával együtt – szerepelt tévéműsorokban, és a lányból időközben Instagram-sztár is lett: már több mint 122 ezren követik az oldalát. Egy-egy posztban az látható-hallható, ahogy énekel, másutt az épp aktuális online kihívásokat teljesíti.

Dása, olykor megmutatja láthatóan egyre nagyobb hasát, legutóbb pedig arról tett ki felvételt, amin a tízéves apajelölttel – az amerikai babavárós videókhoz hasonlóan – leleplezik a születendő csecsemő nemét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Даша Суднишникова (@uverdig_iv) által megosztott bejegyzés, Ápr 23., 2020, időpont: 7:26 (PDT időzóna szerint)

Kislány lesz tehát, és a bejegyzésből kiderül, hogy már a neve is megvan, hiszen Dása a videó mellé azt írta ki: „Kis Karolinocska”. A komentelők egy része gratulál, és azt mondja, ne foglalkozzanak a rosszakarókkal, sokan pedig értetlenkedve fogadják, hogy a két gyerekből szülő lesz.

A Cosmo.ru azt írja, Darja korábban szexuális kapcsolatban állt egy 15 éves iskolatársával, aki meg is erőszakolta őt, a gyanúsított azóta házi őrizetben van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik