Élet-Stílus

Liptai Claudia a Story-címlappal bizonygatta Amerikában, hogy ő is sztár

A műsorvezető és férje, Pataki Ádám az esküvőjük után rendhagyó nászútra utaztak. Először Amerikába, majd Görögországba repültek, mindezt egy tízfős társasággal.

Liptai Claudia megtette, amit egy rendes anyukának kell
A műsorvezető beáldozta magát a lánya kedvéért.

Furán hangzik, de azért mentünk barátokkal, hogy legyen egy kis időnk egymásra is. Mert hogy így tudtuk kikre hagyni a gyerekeket, Pankát és Marcellt, és elmentünk kettesben sétálni a tengerpartra. Egy normális nászútra az tud elmenni, akinek nincs gyereke, vagy ha van is, akkor már nagyobb. De szerintem a mézesheteknek nem az a lényege, hogy csak kettesben töltsük őket. Természetesen próbáltunk időt szakítani egymásra is, akadtak lopott pillanatok, amelyek csak a miénk voltak. Gyönyörű volt a nászútunk, méltó lezárása a csodaszép esküvőnknek

– mesélte a Story magazinnak Liptai Claudia, aki hollywoodi élményeiről is mesélt.

Beverly Hillsben egy sétálóutcában jártunk, amikor észrevettük, hogy nem messze forgatás zajlik. Kiderült, hogy egy új tehetségkutató műsort rögzítettek éppen, egy színes bőrű lány énekelt. Hirtelen odalépett hozzám valaki a stábból, és megkért, hogy álljak közelebb, és akkor vágókép lehetek, mint utcai járókelő. Mondtam neki, hogy köszönöm szépen, de abban az országban, ahonnan jövök, én az ilyen produkcióknak vagyok a műsorvezetője. Kissé hitetlenkedve kezdett faggatni, hogy mégis mit csinálok, hol lakom, tényleg híres vagyok-e ott? Jobb híján elővettem a Story magazint a táskámból, aminek a címlapján volt az esküvői fotók. Akkor már elismerően bólogatott.

Másfél hónappal csodálatos esküvőjük után Liptai Claudia az Egyesült Államokban, majd Görögországban pihent férjével,…

Közzétette: Story – 2018. augusztus 15., szerda

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik