Tangó és Kes

Malackát egyszer kint felejtették a tisztáson a szülei, egy farkas találta meg, akinek nem lehetett gyereke

Az utóbbi évek egyik legszebb hazai rendezői bemutatkozása  – írtuk februárban a Mesék a zárkából című dokumentumfilmről, amely három börtönben ülő férfi és családjuk útját követi nyomon. Az elítéltek mesét írnak a gyerekeikről, az elkészült történeteket pedig szerzők és családtagjaik bevonásával le is forgatják. A Tangó és Kes vendége a rendező, Visky Ábel volt, aki többek között azt a dilemmáját is megosztotta, hogy érdemes-e emléket állítani valaminek, ami jobb, ha elfelejtődik.
Kapcsolódó
Apa elítélt bűnöző, de gyönyörű meséket ír
A Mesék a zárkából nem csak a rabok fantáziájáról szól, hanem arról is, milyen kérlelhetetlenül számolódnak fel a kapcsolatok, ha a börtön elválasztja a családokat.

 

A TANGÓ ÉS KES IMMÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETŐ.

A sorozat korábbi adásai itt érhetőek el
Tangó és Kes - Podcast
A Tangó és Kes nyomon követi a bűnelkövetések sok évtizedes trendjeit, a bűntársadalom mocorgóit és „újításaikat”. Legendás leleplezések, soha el nem kapott elkövetők, eszes és balek tettesek, sorozatgyilkosok és maffiacsaládok, lebukások és lebuktatók itthonról és a világból. Magyar rendszerváltások és azt azokat követő bűntársadalmi, politikai és gazdasági összefonódások.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Első kézből
Buksó
Ziccer
Kontra
Tangó és Kes
Reklámszünet
Europoli
Zöldövezet
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Filéző
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.