Szórakozás

Király L. Norbert búcsúzott az X-Faktortól

Takács Nikolas és Vastag Csaba jutott a fináléba.

A tehetségkutató szombat esti döntőjében már csak a közönség szavazatai számítottak, a mentorok véleményükkel csupán segíthették a nézőket.

Kivételesen a rajongók is megszólaltak az élő adásban, a dobogósok szülővárosából jelentkezett az RTL Klub három helyszíni tudósítója. Mindhárom városban extázisban várták kedvenceik produkcióit a nézők.

Ezúttal három dallal szórakoztatták a televízió előtt ülőket a versenyzők, két alkalommal egyedül, egyszer pedig egy vendégelőadóval léptek színpadra.

Az első körben az énekesek a legelső, a selejtezőkben elhangzott dalukat adták elő: Vastag Csaba Robbie Williams „Let Me Entertain You” slágerét, Király L. Norbi Joe Cocker „You Can Leave Your Hat On” című számát választotta, míg Takács Nikolas Leonard Cohen talán leghíresebb dalával, a „Hallelujah”-val tarolt.


A duettek produkciójában Norbi és D. Nagy Lajos Bikini „Közeli helyeken” című számával készült az estére, Csaba ismét a nézői szívekhez szólt és testvérével, Vastag Tamással Elton John és George Michael közösével, a „Don’t Let The Sun Go Down On Me”-vel vették le lábukról a női szavazókat. Nikolas Kovács Katival adta elő az első magyar diszkódalt, a „Ha legközelebb látlak” című számot.


A folytatásban a három főszereplő mentoraik kedvenc dalát énekelték, vagyis következtek a legjobb dalok a legjobb versenyzőktől. A „kalapos” srác a Jennifer Hudson által is elénekelt „And I Am Telling You” című számmal lépett színpadra, az idősebb Vastag fivér a The Calling „Wherever You Will Go” című slágerét, míg a gumiarcú showman az „All Summer Long”-ot dalolta el Kid Rocktól.


Szombaton a korábban kiesett versenyzők egy karácsonyi meglepetés produkcióval készültek, valamint az újrainduló Csillag születik tavalyi nyertese, Tabáni István is visszatért a képernyőre.

A három döntős is nagy meglepetésben részesült. Az X-Faktor színpadán, élő adásban vehették át saját CD-jüket. A korongokon tíz-tíz dal található, azok a produkciók, amelyeket Norbi, Nikolas és Csaba az élő show-kban adtak elő.

Ezután már csak az eredményhirdetés volt hátra. A nézői szavazatok alapján Király L. Norbertnek kellett búcsúznia a műsortól. Takács Nikolas és Vastag Csaba pedig az X-Faktor fináléjába énekelte magát.

Vasárnap maratoni adással készül az RTL Klub, már kora délután képernyőre kerülnek a tehetségek egy összefoglaló formájában, este nyolc órától pedig élőben jelentkezik a végső összecsapás, aminek végén kiderül, ki az X-Faktor első szériájának legjobb énekese.

AJÁNLOTT LINKEK:

X-Faktor döntő percről percre (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik