Szórakozás

Újra együtt a X-faktor legjobbjai

A tehetségkutató versenyzői a végső nagy fináléra készülnek, hétvégén mindannyian színpadra állnak.

Alig pár héttel ezelőtt még mindannyian azzal a reménnyel érkeztek, hogy megnyerik a Magyarországon először debütáló szuperprodukció fődíját, és bebizonyíthatják, hogy bennünk rejlik az a különleges X-Faktor. Így mindannyiuk számára nagyon távolinak tűnik az, amikor még izgatottan várták szombatonként, hogy megmutathassák tehetségüket.

A nagy fináléhoz azonban már elkezdődtek a próbák. Az első kiesők, akik felett a mentorok és a nézők ítéletet mondtak, Mimi és Gergő egy kicsit talán furcsán érzik magukat újra a reflektorfényben, pedig még mindig megismerik őket az utcán. A rajongók közeledését azonban nem volt idejük megszokni.

A NON STOP-nak egy kicsivel több lehetősége maradt, hogy a fiúk megmutathassák tehetségüket. Így ők már most nagyon sok fellépést tudhatnak a hátuk mögött. A fiúbanda a Reflektor adásában elárulta, a koncertek mellett egy saját esttel is készülnek a közeljövőben.

Azonban most mindenki gőzerővel készül a végső nagy fináléra, mert bár már csak hárman vannak versenyben, mégis mindenki úgy érzi, utoljára a lehető legjobbat akarja nyújtani a színpadon.

AJÁNLOTT LINKEK:

Ismét együtt a 12 döntős! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik