Szórakozás

Eltiltották az énekléstől Vastag Csabát

Az X-Faktor szépfiúja súlyos megfázással küszködik. Attól fél, betegsége miatt összetörnek az álmai.

Múlt héten még beszélni sem tudott, a párbajnál iszonyú kínokat élt át. Csaba szombat óta beteg, fáj a torka, és nagyon rosszul van, valószínűleg elkapott egy vírusos fertőzést. A szerdai klubkoncerten egyetlen erőteljes hang sem jött ki a torkán, csak tátogott a színpadon – írja a Bors című napilap.

Az énekes mentora, Feró megtiltotta a veszprémi fiúnak, hogy énekeljen. Ezen kívül csak akkor szólalhat meg, ha nagyon muszáj, nem mehet hangos helyre, nem fogyaszthat alkoholt, és sokat kell aludnia, hogy rendbe jöjjön a hétvégére, amikor a finalistáknak már nyolc dallal kell készülniük.

Feró a lapnak elárulta, mentoráltja egyelőre sajnos sehogy sem tud próbálni, amikor mégis gyakorolnak, akkor szinte csak tátog a mikrofonba, suttogva, hogy legalább a szöveg és a ritmus rögzüljön. Először szombaton, az élő show-ban fogja kiereszteni a hangját.

Nem csak a rajongók, egykori csapattársa, Wolf Kati is aggódik Csaba egészségéért, főként hogy a 36 éves kétgyermekes anyuka a szépfiú győzelméért szurkol. Kati csütörtökön arra kérte rajongóit, hogy mostantól azokat a voksokat, amelyeket neki küldenének, az idősebb Vastag fivérnek adják.

„Kedves Rajongóim! “Hivatalosan is” :) kérlek Titeket, hogy Vastag Csaba csapattársamat támogassátok a hétvégi X-Faktor döntő során. Figyelmetekkel, szeretetetekkel és szavazataitokkal is! Szombaton és vasárnap már csak a nézők szavazatai számítanak! Nagyon köszönöm!” – írta a Facebook közösségi oldalon Wolf Kati.

AJÁNLOTT LINKEK:

Csak tátogott Vastag Csaba (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik