Tech

Viccesre sikerült a szexrobot

Elképesztő hülyeségeket írogat Twitterre a mesterséges intelligencia, de legalább szórakoztató.

A Microsoft nem is olyan régen megpróbált létrehozni egy kedves kis tinédzserlány tudatába bújtatott mesterséges intelligenciát, ami pontosan a vele beszélgető emberek segítségével vált volna “igazi” személyiséggé. A vége az lett, hogy még 24 óra sem telt el, és mi, emberek, egy szexfüggő, Hitler-imádó, trágár némberré változtattuk szerencsétlent.

Botozzunk komolytalanban

Nem teljesen ugyanaz, de legalább ennyire szórakoztató, bár sokkal bugyutábbnak tűnik a @sextsbot a Twitteren, ami nagyjából úgy működik, mint bármely random bullshit-generátor, tehát szavakat dobál egymás mellé, ám egészében mégis értelmesnek tűnik a végeredmény. A tartalmak az egészen szexuális kifejezésektől a teljesen hétköznapi hülyeségekig terjed, mint például az
“erekcióm van”, az “én vagyok a leszbikus nagyapád”, vagy a másik végéről a “szeretem, amikor kommunista vagy velem”.Azt nem tudni, hogy a szövegek milyen algoritmus mentén generálódnak, de valószínűleg egy szexi, vagy szexistának szánt szavakból álló adatbázisból dolgozik, bár a TNW azt sem tartja kizártnak, hogy valójában egy ember lapul a @sextsbot mögött, aki gyártja a random marhaságokat. Bármelyik is legyen igaz, arra jó a dolog, hogy elüssünk vele egy kis időt, ha éppen nincs kihez szólni, és mivel nem csak ténylegesen szexuális megjegyzéseket tesz (bár ahhoz köthetőek), így olyasmiken is mosolyoghatunk, mit az alábbiak:

A fenti szövegben az szerepel, hogy a “pénzügyi helyzeted annyira erős”, amit az aranyásó jellegű hölgyek egy férfiban szeretni szoktak, alant pedig az “annyira homokos vagy, amikor magaddal alszol”megfogalmazás szerepel. Kemény szavak ezek, csoda, hogy nem törik a száját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik