Poszt ITT

Ha kinézel az ablakodon, csak olyan embereket fogsz látni, akiket meglopott Matolcsy és a hatalom!

Kedves magyarok, fingjatok magatok alá és szippantsatok bele bátran, itt már nincsenek következmények!

Csak a rend kedvéért: az elmúlt napokban kiderült, hogy a Magyar Nemzeti Bank adóforintokkal telepumpált alapítványai mindenféle verseny és pályázat nélkül, szinte csak és kizárólag olyan cégeket támogattak több százmilliárd forinttal, amelyek így vagy úgy, az MNB elnökéhez, Matolcsy Györgyhöz köthetők. Leegyszerűsítve:

MATOLCSY GYÖRGY ELLOPTA AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉT, HOGY A SAJÁT KÖREIHEZ TARTOZÓKAT HOZZA HELYZETBE

A jegybankelnök, akinek a Parlament most szavazta meg a fizetésemelését, ellopta a te pénzed, a szüleid pénzét, a szomszédod pénzét, a szerelmed pénzét, sőt, ha kinézel az ablakodon, csak olyan embereket fogsz látni, akiket meglopott Matolcsy György és a hatalom! Az ügyet egyelőre nemhogy rendőrségi eljárás, de még csak vizsgálat sem követte, pedig ép ésszel alig felfogható mennyiségű pénzről van szó. A kormány nem tesz, állítása szerint nem tehet semmit, Matolcsynak pedig esze ágában sincs lemondani. Méltán vetődik fel a kérdés, hogy innen hova tovább?

SEHOVA

Elérkeztünk ahhoz a ponthoz, ami után tényleg következmények nélküli országról kell beszélnünk. Az MNB-s botrány óta immár hivatalosan is olyan helyen élünk, ahol a törvények csak ránk, rájuk nem vonatkoznak. Kitiltanak bennünket a parlamentből, törvényesítenék a lopást és lassan már esélyünk sincs rá, hogy valahogyan számon kérjük rajtuk a tetteiket. A jövő ezek alapján nem túl fényes, mindössze annyiban bízhatunk, hogy néha-néha az érdekeink találkoznak majd az ő érdekeikkel és akkor talán, lassan kicsit nekünk is jobb lesz.

Tumblr

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik