Nagyvilág

Ingyen repülőjeggyel akarja elüldözni a melegeket egy orosz vallási televíziócsatorna

A Tsargrad TV egyutas jegyeket kínál fel az LMBT embereknek, hogy minél messzebb kerüljenek a hazájuktól. A vallási csatorna saját közösségi oldalán egy videóban buzdítja a melegeket, hogy versenyezzenek a tengerentúli jegyekért.

A közelmúltban Kaliforniában – az USA legliberálisabb államában – azzal a tervezettel álltak elő, hogy megkönnyítenék az orosz melegek számára a zöld kártyák kiadását – mondta Andrei Afanasyev műsorvezető.

A Tsargrad TV teljes vállszélességgel támogatja ezt a kezdeményezést, sőt készen állunk arra, hogy egyirányú jegyet fizessünk mindazoknak, akik elhatározták, hogy emigrálnak, és orvosi igazolást hoznak arról, hogy melegek vagy más furcsa perverzióval rendelkeznek

-tette hozzá a műsorvezető.

A csatorna azzal próbálja ösztönözni a célközönséget, hogy tekintsenek úgy Amerikára, mint a lehetőségek földjére, ahol nyíltan vállalhatják bűneiket. És bár a csatornától nem áll messze a sértő hangvétel, ha a homoszexualitásról van szó, ajánlatukat mégis megpróbálják keresztényi köntösbe bújtatni. Bizonygatják, hogy ők abszolút jót akarnak ezzel a lehetőséggel.

Egy életmód magazinnak nyilatkozó orosz szexológus szerint azonban nem valószínű, hogy bárki megkapja a szükséges orvosi bizonyítványt, mivel a szexuális irányultság nem tekinthető betegségnek, ugyebár.

A Tsargrad egyébként egy műholdas TV csatorna, amelyet a keresztény ortodox értékek terjesztésére hoztak létre. Alapítója, Konstantin Malofeev ismert üzletember, aki fennhangon támogatja Vladimir Putyin elnököt, és az amerikai Fox News csatorna orosz testvérének tartja a televízióját.

 

Néhányan azonban egyetértettek vele: “Támogatom a Tsargradot, a homoszexuálisok az Egyesült Államokba menjenek, saját értékeink vanna

BBC

Ajánlott videó

Olvasói sztorik