Szórakozás

Új lakás helyett egy „horrorfilmbe illő”, sokak szerint Nicolas Cage-et ábrázoló szobrot talált

De valójában nem a színészről mintázták a szobrot, hanem egy szentről.

A Nagy-Britanniában élő Jess Hogan éppen ingatlanokat nézegetett az interneten, amikor egy bizarr hirdetésbe botlott, amelynek virtuális bejárásakor egy életnagyságú, vallásos témájú szobrot is talált. A dorseti Poole-ban található négyágyas ház egyik szobájában elhelyezett szobor szerinte nagyon hasonlít Nicolas Cage-re, ezért meg is osztotta a képet róla a Twitterén.

A bejegyzés pedig akkora érdeklődést váltott ki az interenetezőkből, hogy számos bulvárlap, így a Sun is felfigyelt rá.

Szóval elmentem egy virtuális házbejárásra a Rightmove-on, és besétáltam egy szobába, ahol ez a dolog üdvözölt. Szent szar

– írta a fotóhoz a fiatal nő.


Az életnagyságú, faragott faszobor Assisi Szent Ferencet ábrázolja, aki a derekán rózsafüzért visel, és egy keresztet szorongat.

A 26 éves, pszichológusnak tanuló nő elmondta, hogy végigkattintotta a gyakorlatilag üres, 375 ezer fontért (közel 168 millió forintért) hirdetett ingatlanról készült pillanatképeket, és teljesen le volt tőlük nyűgözve mindaddig, amíg nem találkozott a faszoborral.

A furcsa felfedezést úgy élte meg, mint „egy horrorfilm elejét”, a kommentelők pedig azzal viccelődtek, hogy a házban biztosan kísértet jár.

Az ingatlan eladója úgy érzi, a szobor pozitívhatással volt az életükre, de elismerte, hogy szerinte is „sokkoló hatása” lehet egyesekre, akik ijedtükben „kiugranak a bőrükből”, ha meglátják a szobrot.

A rengeteg kommentelő által Nicolas Cage-hez hasonlított szoborról a tulajdonosa azt is elárulta, hogy egyenesen Baliról hozatták, annyira lenyűgözőnek találták egy nyaralás alkalmával.

Valamint azt is, hogy a szobor lesz az utolsó dolog, amit az eladás után elvisznek a lakásból, mivel nagyjából 300 kilogrammot nyom.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik