Szórakozás

Éppen csak kilépett a bankból az összes megtakarításával, hogy segíthessen, azonnal megverték, kirabolták

200 ezer dollár volt nála.

Egy kaliforniai férfit néhány pillanattal azután, hogy kivette minden megtakarítását a bankból, hogy segíthessen a koronavírus-járvány miatt bajba jutott rokonain, kirabolták – írta a Daily Mail. Francisco Cornejo a bankból a kocsijához tartott, amikor a rabló lecsapott. A fekete kapucnis elkövető tettéről videó is készült, ahogy elfut a kiugrott vállal és horzsolásokkal otthagyott Cornejótól.

Cornejo 200 ezer dollárja úgy jött össze, hogy eladta a házát is, ezt a pénzt ment felvenni a Huntington Park-i Chase-bankfiókba. Próbált a lehető legközelebb parkolni, de még így is megtörtént a szerencsétlenség.

A férfi lánya a KTLA-TV-nek nyilatkozva azt mondta, hogy a szülei munkanélküliek lettek a pandémia miatt, közben pedig a 94 éves nagymamát is nekik kell gondozniuk, és fizetni a gyógyszereit, a másik lányuknak a tandíját, és hogy küldtek volna valamennyit Mexikóban és El Salvadorban élő rokonoknak is, akik szintén a járvány miatt veszítették el a munkájukat.

Cornejo senkinek sem mondta el, mit tervez, de túl nagy véletlennek kell lennie ennek, hogy így kirabolják – mondta az ügyvédje.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik