Szórakozás

Harry herceg és Meghan úgy döntöttek, háttérbe vonulnak

Kevesebb királyi családdal kapcsolatos feladatot látnak el.

A hercegi pár úgy döntött, anyagilag függetlenednének, írja a BBC. Az oldal szerint lemondanak szenior királyi rangjukról – hogy ez mit is jelent? A royalcentral oldal azt írja, ennek a szűk körnek kilenc tagja van: a királynő, Fülöp herceg, Károly herceg, Kamilla, Vilmos, Katalin, Harry, Meghan és András yorki herceg – utóbbi egyébként nemrég elég csúnya botrányba keveredett.

A pár Instagramra is posztolta terveit, ott azt írják:

Egy különös szerepet szeretnénk a létező intézményen belül. Szeretnénk anyagilag függetlenek lenni úgy, hogy továbbra is támogatjuk a királynőt. Az időnket megosztjuk az Egyesült Királyság és Észak-Amerika között, a kétlaki élet pedig lehetővé teszi, hogy a gyerekünket úgy neveljük, hogy tiszteltje a királyi hagyományokat, a helyzetet, amibe beleszületett, mindeközben pedig a családunk a következő nagy fejezetre készülhet közben, amibe beletartozik egy új jótékonysági szervezet létrehozása is.

A BBC emlékeztet egy tavalyi ITV interjúra, ahol Meghan arról mesélt, nehezen éli meg az anyaságot úgy, hogy a sajtó folyamatosan érdeklődik iránta.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés, Jan 8., 2020, időpont: 10:33 (PST időzóna szerint)

 

Kiemelt kép: Getty Images/Chris Jackson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik