Foci

Saját honfitársai bunkóztak De Geával

Írtunk róla mi is, hogy a Bajnokok Nemzetközi Tornájának keretén belül csapott össze egymással a Manchester United és a Real Madrid, az angol csapat 2-1-re nyert a Miamiban rendezett összecsapáson. Mivel felkészülési mérkőzésről van szó, így viszonylag hamar túllépett volna mindenki rajta, azonban előkerült egy videó és most ez a téma szerte a világban.

A lefújás után David De Geának, a Manchester spanyol válogatott kapusának üvöltöztek honfitársai, Marco Asensio és Lucas Vázquez. Azt kiabálták neki:

Karius! Karius!

Ha valaki esetleg nem emlékezne rá, Loris Karius a Liverpool német kapusa, akinek két óriási hibája volt a májusi BL-döntőben, aminek következtében csapata 3-0-ra kikapott a Real Madridtól. De Gea számára nem sikerült valami jól a világbajnokság és volt neki is egy emlékezetes potyája, Cristiano Ronaldo lövését védte be.

Alighanem erre utaltak Asensióék, más kérdés, hogy nem nevetett senki a poénon, ami valljuk be, bunkóra sikerült.

Többen is háborogtak, szidják a két fiatalt, hogy alázatot kéne tanulniuk. Például attól az Iker Casillastól, aki úgy kelt a sokat cikizett Karius védelmére nemrég, hogy egy olyan videót tett közzé a Twitteren, amin az ő hibái voltak összeszedve, és azt üzente a németnek, hogy a legnagyobbak is hibáznak, úgyhogy ő csak tegye tovább a dolgát és ne törődjön a gyűlölködőkkel.

Lehet Asensio és Vázquez nem látták ezt a bejegyzést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik