Foci

Az MU a Realt, az AS Roma a Barcelonát tömte ki

A keddi a meglepetések napja volt az európai sztárcsapatok részvételével Amerikában zajló Nemzetközi Bajnokok Kupáján.

Három mérkőzést bonyolítottak le magyar idő szerint keddről szerdára virradóra Amerikában, a Nemzetközi Bajnokok Kupájában. Az európai sztárcsapatok részvételével különböző nagyvárosokban megrendezett torna ugyan a felkészülést szolgálja, ettől még a presztízs, az presztízs.

MANCHESTER UNITED–REAL MADRID 2-1

Így gondolta ezt a Manchester United is, amelyik Alexis Sánchez vezérletével – gól és gólpassz –már az első félidő közepén 2-0-ra vezetett.

José Mourinho eztán szokás szerint betolta a buszt, amit a Real csak egyszer, az első félidő hosszabbításában tudott feltörni  Karim Benzema révén. A tényszerűség kedvéért jegyezzük meg, bár Bale kezdett, de a Real igencsak tartalékosan állt fel.

FC BARCELONA–ROMA 2-4

A Cillessen – Semedo, Marlon, Lenglet, Cucurella – Arthur, Sergi Roberto, Rafinha – Al. Vidal, El Haddadi, Malcom kezdőtizenegyet vezényelte pályára Ernesto Valverde az AS Roma ellen, de ez megbosszulta magát.

Ugyan a Barca Rafinha (5. perc) és Malcolm (49. perc) kétszer is megszerezte a vezetést, de a végén bealudt a katalán gárda és a nyolc perc alatt kaptak egy hármast. A 4-2-es végeredmény nem túl hízelgő a Barcelonára nézve.

A mérkőzés összefoglalója

TOTTENHAM–MILAN 1-0

Nemzetközi Bajnokok Kupája, eredmények:

Manchester United–Real Madrid 2–1 (2–1)
Helyszín: Miami
Gól:  
Alexis Sánchez (18.), Herrera (27.), ill. Benzema (45+3.)

FC Barcelona–AS Roma 2–4 (1–1)
Helyszín: Arlington
Gól: Rafinha (5.), Malcom (49.), ill. El Shaarawy (34.), Florenzi (78.), Cristante (83.), D. Perotti (86. – 11-esből)

Tottenham–Milan 1–0 (0–0)
Helyszín: Minneapolis
Gól: N’Koudou (47.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik