Foci

Mindenki Sir Alex Fergusonért imádkozik

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, minden idők egyik legjobb és legsikeresebb edzője, a 76 éves Sir Alex Ferguson agyvérzést kapott, így életmentő műtétet kellett rajta elvégezni. A beavatkozás az első hírek szerint sikeres volt, a korábbi skót menedzsert az intenzív osztályon kezelik.

Sir Alex Ferguson agyvérzést kapott
Legendás edzőjükért aggódnak a manchesteri hívek.

Új fejleményről jelenleg nem tudunk beszámolni, ám nem túlzás azt állítani, hogy a labdarúgásban élők és dolgozók, a labdarúgást szeretők, de az egyetemes sportvilág is egy emberként szurkol a Manchester United egykori legendás alakjáért. A klub egy Twitter-bejegyzésben üzent, amelyben gyors felépülést kívántak Fergusonnak.

Egykori játékosa, a klub jelenlegi csapatkapitánya, Michael Carrick azt írta, teljesen lesújtotta a hír korábbi főnökéről, és arra kéri, legyen erős.

Korábbi kollégája, az angol válogatott kispadján egy meccs után megbukó Sam Allardyce is üzent: ő azt reméli, jó kezekben van a barátja és hamar felépül. Minden idők egyik legjobb játékosa, a Real Madrid ötszörös aranylabdás szupersztárja, a Manchester Unitednél hat évet lehúzó, Fergusonra második édesapjaként tekintő Cristiano Ronaldo is üzent a Twitteren: „Imádkozom érted, drága barátom. Légy erős, főnök!”– írja.

A hír hallatán többek között David BeckhamEdwin van der SaarGary Lineker, az Aberdeen FC (Ferguson itt dolgozott a United előtt) mellett az ősi riválisok, a Liverpool FC és a Manchester City is üzent a 76 éves legendának.

A City azt írja, a futball egy nagy család. Milyen igazuk van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik