Foci

Ramos: “Buktattam Costát, büntető volt”

sergio ramos (sergio ramos, )
sergio ramos (sergio ramos, )

A vasárnapi 2-2-re végződő Atléticó-Real Madrid spanyol bajnokin volt minden, ami egy tipikus spanyol rangadón lenni szokott: elmaradt büntető, gólok, és durva szabálytalanságok is. A vendég csapat védője, Sergio Ramos az első félidőben gyanús helyzetben buktatta Diego Costát a 16-oson belül, a meccs után el is ismerte a szabálytalanságot.

“A bíró ítélhetett volna büntetőt, volt kontaktus, de egy tizenegyest nekünk is adhatott volna Gabi szabálytalansága után” – mondta a spanyol válogatottba frissen megérkezett hátvéd.

Diego Costáról elmondta, sokat adhat a válogatottnak, és hozzátette, hogy most csapattársként a nemzeti csapatban el kell felejteniük azokat, amik korábban történtek a pályán.

Fotó: Europress fotóügynökség

„Tudjuk, milyen az Atlético. Egy lelkes csapat amelynek a taktikájához tartozik ez a fajta stílus, ez viszont nem ránk tartozik” – utalt arra, hogy a néha durvaságba is átcsapó játék, az Atleti játékának része.

A bajnoki versenyfutással kapcsolatban elárulta, örül annak, hogy van egy harmadik csapat is a Real és Barca mellett amelyik versenyben van a bajnoki címért, majd hozzátette, meg kell próbálniuk mindegyik következő meccsüket megnyerni és megőrizni jelenlegi egy pontos előnyüket a Barcával és három pontos előnyüket a Matracosokkal szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik