Kontra

Ami Ullrichot megtörte, azt Lance Armstrong simán kibírta

Bűn és bűnhődés rovat a Kontrában: az Egyesült Államokban szerelemféltésből megöltek egy feltörekvő kerékpárost, míg Jan Ullrichról dokusorozat készült, amiből elég sok minden kiderül.

90 éves börtönbüntetésre ítélték a szerelemféltésből gyilkoló jógaoktató Kaitlin Armstrongot. Az áldozat a 27 éves, Sea Otter Classic-győztes, feltörekvő gravelcsillag Moriah „Mo” Wilson. A szerelmi háromszög harmadik csúcsán a 2019-es Unbound Gravelt elhódító Colin Strickland állt. Menekülés a texasi Austintól a La Guardián át Costa Ricaig. A hollywoodi bűnügyi filmbe illő történet végén novemberben mondta ki ítéletét a bíróság. Bűnös.

Az Amazon Prime-on nemrégiben megjelenő Jan Ullrich dokusorozat nyomába eredtünk. Dopping, hematokrit-értékek, Eufemiano Fuentes és az Operación Puerto. Utazás Oslótól Strasbourgig, Mallorcától Cesenaticóig. Bűnös? Nálunk nem.

Előtte azonban még egy kis színes: a Decathlon AG2R csapat bemutatóján jártunk. Vincent Lavenu több mint 30 éves múlttal rendelkező csapata újra a francia sportszergyártó kerékpárjaival versenyzik a World Tourban, a Christophe Moreau-féle korszakot megidézve. Eltűnik a barna nadrág, marad Gall és O,Connor, érkezett Lafay, kopogtat az utánpótlás.

  • 1:00 – Gyarapodik a Kontra-család
  • 4:50 – Új francia front
  • 18:55 – Wilson gyilkosság: 2 kerék és 9 mm
  • 36:30 – Jan Ullrich doping vallomása
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik