Sport lineup

Doppingbotrányba keveredett a ketrecharcos, akit McGregor meg akar verni

Doppingbotrányba keveredett az amerikai ketrecharcos Nate Diaz. A bunyós saját maga jelentette be Twitteren, hogy emiatt kénytelen kihagyni a a 244. UFC-gálát is.

Nem tudok részt venni a jövő heti UFC-gálán, mert azzal vádolnak, hogy ételeket helyettesítő anyagok szteroidjait használom. Csak igazi ételeket eszem, szóval amíg a UFC, a Usada, vagy a faszom tudja ki, nem oldja meg ezt a helyzetet, addig nem tudok meccselni. Azt tanácsolták, hallgassak erről, de nem fogom hagyni, hogy besározzanak ilyen rohadék csalók. Leszarom a pénzt, itt a becsületemről és örökségemről van szó! Nem hallgatok a bunyóig, minél előbb tisztázni akarom a nevem. Majd találkozunk, ha a csalókat elkapták

– írta Diaz, akinek november másodikán lenne összecsapása Jorge Masvidallal.

Érdekesség, hogy Masvidal már reagált is Twitteren, megírta Diaznak, hogy szerinte tényleg nem csaló és biztos benne, hogy másodikán megverekedhetnek.

A visszatérését bejelentő Conor McGregor egyébként pont ennek a meccsnek a győztesét akarja kihívni januárban és éppen Diazról mondta, hogy úgyis van vele történelme: 2016 márciusában Diaz fojtással nyert, de még ugyanebben az évben visszavágott augusztusban az ír.

Kiemelt kép: Steve Marcus/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik