Kultúra

Justin Bieber budapesti koncertjét is lemondta

Joseph Okpako / WireImage / Getty Images
Joseph Okpako / WireImage / Getty Images
Az egészségét fontosabbnak tartja.

Justin Bieber hivatalosan is bejelentette, hogy elhalasztják a Justice World Tour összes hátralévő időpontját, amelynek keretében 2023. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában is fellépett volna .

Az új időponttal kapcsolatban később várható pontos tájékoztatás. Az eredetileg 2020-ra tervezett Justice World Tour a koronavírus miatt csak idén februárban tudott elindulni – írja az MTI. Justin Bieber a kaliforniai San Diego-ban adta az első koncertjét, majd három kontinens tíz országában lépett fel. Az amerikai popénekes először szeptember 6-án jelentette be, hogy szünetet tart a turnéban egészségügyi problémákra hivatkozva, majd szeptember 15-én tizenkét időpontot töröltek a programból. A mostani bejelentéssel a fennmaradó időpontokat is hivatalosan elhalasztották, ebben érintett a budapesti koncert is.

A kanadai popsztár augusztusban fellépett a Sziget Fesztiválon, a koncertről írt beszámolónkat itt olvashatják:

Kapcsolódó
Justin Bieber érzéki pillantásokkal és kisfiús sármmal próbálta egyesíteni a Sziget népét
Először lépett fel Magyarországon korunk egyik legnagyobb popsztárja, mi pedig Bieber-műveletlenségünk teljes tudatában néztük meg a koncertjét, és ha már ott voltunk, igyekeztünk megfejteni a tetoválásait is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik