Kultúra

Kirúgták a közmédiás Holnap Tali! rendezőjét

A Petőfilive oldalán nézhető Holnap Tali! elvileg mindjárt új részekkel jelentkezik, de közben a sorozat most már exrendezője kiírta Facebookra, hogy kirúgták. A nagyobb baj az lehet, hogy Radnai Márk állítása szerint a stáb jó része vele tart.

Kedves Mindenki!

Tegnap kirúgtak egy héttel a forgatás előtt a Holnap Tali! c. sorozatból 240 rész után, 14 hónap után, különösebb indok nélkül. A producer és a kreatív producer fel se hívott azóta se, jelen se volt. A munkatársaim, alkotótársaim nagy része felmondott, a képen látható csapatból szinte már senki nem dolgozik a produkciónál. Óriási menet volt, büszke vagyok Rátok! Mi folytatjuk máshol, az új csapatnak pedig sok sikert kívánunk.

– írta Facebookra.

A 444 is kiszúrta, hogy a rendező mellett az egyik főszereplő, a Mírát alakító Stoics Alexandra szintén kiállt Radnai mellett, sőt, a posztjában azt mondja, hogy sokan mondtak fel. A színésznő mint írta,

nem tudta így folytatni. 

Radnai Márkot telefonon értük el, és azt mondta, hogy különösebb indok nélkül mondtak fel neki, egyszerűen nem akartak vele a továbbiakban együtt dolgozni. Hangsúlyozta, hogy családként tartott össze a csapat, így sokan a követték, a színészeket viszont arra biztatta, hogy maradjanak. Ennek ellenére távozott Stoics Alexandra a produkcióból (a színészek közül csak ő).

Azt nem érti, hogy miért nem tájékoztatták a részletekről, főleg, hogy szerinte a kitűzött célokat teljesítette, csúszás nélkül forgatta le a napi 20 percet.

Közben az MTVA is kiadott egy közleményt:

„Az alapvetően websorozatként indult alkotás TV-s közvetítésének sikerét meglovagolva, 2018.március 19-től új formátumban lesz látható a Y-Z generáció kedvenc műsora. Ehhez igazodva a sorozat  5-6. évadának készítéséhez új alkotógárdával állt neki a gyártó. Radnai Márk korábbi rendező munkájának nagy szerepe volt a sorozat eddigi sikerében, erőfeszítéseit ezúton is elismeri és köszöni a gyártó.
Mindamellett fontosnak tartja elmondani, hogy a rendező és a gyártó szerződése tavaly év végén lejárt, a folytatás végleges feltételeiben nem sikerült megállapodniuk. Egy kivétellel minden színész lelkesen várja a hétfői munkát, amikor is elindulhat az 5.évad forgatása.”

Szóval lesz Holnap Tali!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik