Élet-Stílus

Zámbó Krisztián néhai x-faktoros társáról, Stone-ról: Egy nagy testbe bújt gyerek volt, jókat hülyéskedtünk

Bársony Bence / RTL
Bársony Bence / RTL
2012-ben versenyeztek együtt a tehetségkutatóban.

Ahogy hétfőn a 24.hu-n is beszámoltunk róla, 62 éves korában meghalt az X-Faktor egykori felfedezettje, Kovács László Stone. Zámbó Krisztián a tehetségkutató harmadik évadában szerepelt együtt a néhai énekessel, akinek halálhíre nagyon megrázta őt. A Blikknek elmondta, jó barátságot ápoltak annak idején, és a verseny után is szoros maradt a kapcsolatuk. Legalább hetente beszéltek egymással, valamint rendszeresen szerveztek találkozókat.

Hiperaktív volt, ő egy nagy testbe bújt gyerek volt. Mindig pörgött. Sokat boroztunk együtt, jókat hülyéskedtünk, sajnálom őt, és nagyon-nagyon megérintett. Még dolgozom fel az ügyet. Sajnos az utóbbi egy-két hónapban nem beszéltünk, de ez nem azért volt, mert rosszban lettünk volna, hanem egyszerűen neki is volt dolga, nekem is. De amúgy hetente beszéltünk mindig, találkoztunk is

–fogalmazott Zámbó Krisztián, aki szerint barátja halálának a nagy mennyiségű stressz lehetett az egyik kiváltó oka. A lapnak elmondta, saját maga miatt is aggódik kicsit, ugyanis jelenleg nehéz időszakon megy keresztül.

Már én is 43 éves vagyok. A sok stressz, főleg a férfiaknál, nagyon nagy probléma. Nagyon sokan agyvérzésben, sztrókban halnak meg, ez általában a férfiaknál szokott előjönni. Úgyhogy kicsit össze kell szedjem magam, mert engem is sok feszültség ért az utóbbi időben.

Stone egykori mentora Keresztes Ildikó volt, aki szintén reagált az énekes halálhírére:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik