Élet-Stílus

Will Smith addig nevetett Chris Rock viccén, amíg nem látta felesége reakcióját

Már arról is meg a vita, hogy vajon megrendezett volt-e a balhé a két színész között.

A 94. Oscar-díj átadó egyik, ha nem a legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor Will Smith lekevert egy jókora pofont a gála házigazdájának, Chris Rocknak.

Az ütés hatalmas felháborodást keltett, ráadásul a később a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat megnyerő színész még káromkodott is a nézőtéren.

A műsorvezető Will Smith feleségén, Jada Pinkett Smithen viccelődött, azt mondta, hogy a színésznő a kopaszsága miatt jó választás volt a G. I. Jane 2 főszerepére.

A poén azért volt különösen sértő, mert Pinkett Smith alopeciában szenved, ezért hullik a haja.

Amikor az ominózus sorok elhangoztak, Will Smith még jót nevetett a poénon, ahogy ez a LADbible által bemutatott Twitter-bejegyzésben is látható.

Akkor komorodott el az arca, amikor látta a feleségén, hogy mennyire rosszul esik neki Rock vicce, utána ütötte meg a színészt.

Ez a momentum is azt az elméletet erősíti, amely szerint Rock és Smith megrendezték az egész jelenetet.

A LADbible szavazást indított, hogy vajon igazi vagy megjátszott volt az immár Oscar-díjas színész reakciója. Jelenleg az oldal olvasóinak közel kétharmada úgy véli, hogy igazi volt a pofon.

Hasonló eredményt hozott a 24.hu nem reprezentatív kutatása is, a Facebookon közzétett kérdésünkre a többség azt válaszolta, hogy nem volt megjátszott Smith pofonja.

Chris Rock egyébként később jelezte, hogy nem jelenti fel a pofozkodó színészt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik