Élet-Stílus

Laptoppal támadt férjére egy dühösen üvöltöző nő a felszállásra készülő gépen

Kínos féltékenységi jelenetnek voltak szemtanúi egy amerikai gép utasai. Több videó is megörökítette a jelenetet.

Pár nap alatt már több mint hétmillióan látták, ahogy egy igazán dühös feleség egy laptopot vág az előle menekülő férje fejéhez egy felszállásra készülő repülőgépen, Miami repülőterén – jelentette a helyi sajtó. Az esetről több felvétel is készült, amik a közösségi oldalakon terjednek.

Az eset még vasárnap történt, az American Airlines légitársaság egyik Los Angelesbe tartó járatán. A videón látni lehet, ahogy a feleség dühösen üvöltözik a férjével, azzal vádolva, hogy más nőket néz meg, egy ponton közölve vele, hogy rendőrt hív rá, ha a házához megy.

Az utaskísérők hiába próbálták megnyugtatni a nőt, és a férfinak egy ponton elege lett felesége üvöltözéséből, és az ülésről felállva menekülni kezdett neje elől. Ekkor a nő felkapta férje laptopját, utánament, és jó erősen a férfi fejéhez vágta a gépet.

A rendőrségi jelentés szerint a gép lepattant a férfi fejéről, és eltalált egy másik utast, valamint az egyik utaskísérőt. Egyikük sem szenvedett komoly sérüléseket.

A házaspárt a hatóságok leszállították a gépről. A helyi rendőrség közlése szerint a férj nem működött együtt a hatóságokkal, és közölte, hogy nem akar vádat emelni neje ellen. A férfi elmondása szerint éppen Ecuadorból tartottak haza Los Angelesbe, amikor az eset történt.

Végül a férj egy másik járattal indult a kaliforniai városba, felesége nélkül.

Kiemelt kép: Twitter/juliascorupco

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik