Szórakozás

VV8: erre költi 36 millióját Soma

Vasárnap este kihirdették a Való Világ powered by Big Brother győztesét. A dicsőség és a 36 millió forintnyi nyeremény tulajdonosa VV Soma lett. A 21 éves srác egy napja hagyhatta el az elmúlt hónapokban élete színterét jelentő stúdiót, és az első dolga az volt, hogy

elment, és vett egy sajtburgert.

Soma azóta már túl van egy kemény bulin, sőt a sajtónak is felveszi a telefont. A 24.hu-nak elárulta, hogy mire költi a nyereményét.

“Sokat gondolkodtam rajta, hogy mire költöm a pénzt. Először a jogosítványomat fogom megcsinálni és veszek magamnak egy autót. Anyu kocsiját is megjavíttatom, adok félmilliót Vivinek és Ginának. A többit szeretném félretenni egy fizetős egyetemre és más későbbi kiadásokra. Nem ebből a 36 millióból akarok megélni, hanem rendes szakmát szeretnék. Pénzügyi tanácsokat kizárólag csak a szüleimtől fogadok el, ők mindig jót akarnak nekem”

– mondta Soma, aki az egyetem előtt még egy félbemaradt OKJ-s tanfolyamot is befejezne.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

“Még egy évem van hátra a képzésből, hogy hivatalosan személyi edző lehessek. Ha úgy alakulna, szívesen foglalkoznék ezzel, de persze sokkal jobban örülnék, ha a médiában kapnék lehetőségeket. Lennék műsorvezető is, de nem vagyok rá annyira alkalmas szerintem. Inkább sorozatszerepekre, vendégszereplésekre megyek rá.”

A VV8-ban Evelinnel szexelő Soma már találkozott idekint a szíve választottjával, de mint mondja, nem biztos abban, hogy a kapcsolat folytatódik.

“Tegnap csak pár mondatot tudtunk váltani Evelinnel, csókkal váltunk el, de még nem tudom, mi lesz, mert mindenfélét hallok. Rajta kívül egyébként nagyon sok csaj ír nekem, exeim is megkerestek, mindenki hosszú távú kapcsolatot akar velem. Csak remélni merem, hogy nem a pénz miatt”

– árulta el Soma, majd hozzátette: kényelmi szempontokból továbbra is a szüleinél fog lakni, de nem zárja ki, hogy majd egy komolyabb kapcsolat kedvéért elköltözik otthonról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik