Szórakozás

Vajna Timi videójánál nem lesz ma viccesebb

A cannes-i filmfesztivál egyik legjobb beszólását köszönhetjük a rangos eseményről folyamatosan tudósító, estélyiben pörgő-forgó Vajna Timinek. Pontosabban hites urának, Andy Vajnának. De ne szaladjunk ennyire a dolgok elébe, először is feltétlenül nézzék meg, milyen szépségesen is gálázott Vajnáné – megnyugodhatnak, garantáltan minden oldalról megcsodálhatják a kormánybiztos feleségét.

#amfar

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó, 2016. Máj 19., 13:30 PDT


Na de Vajna Timi nemcsak saját magát, hanem a puccos környezetet is igyekezett megmutatni közösségi oldala követőinek, és az amfAR gála “vörös” szőnyegéről jelentkezett be, élőben. Ahol  Andy rögtön ki is javította a “tudósítót”, hogy a sztárok ezúttal egy szürke szőnyegen vonultak végig – ráadásul az operatőrként nem túl tehetséges Timi kamerájának nem is nagyon sikerült igazi nagyágyúkat találni. Ez lett volna a kisebbik baj, azonban az egykori filmproducer hamar lehűtötte életének – a csillogást láthatóan nagyon élvező – párját.

“Gyere, mer’ mi nem vagyunk sztárok. Gyere!” – hívta el a hírességek útjából Vajna a feleséget; majd hirtelen vége is szakadt az élő bejelentkezésnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik