Szórakozás

Vajna Timi: Annyit dolgozom, mint egy háziasszony

Andy Vajna kormánybiztos felesége úgy érzi, már a saját lábán is megállna.

A mai déjà vu élményt már egészen korán, Vajna Timi life.hu-nak adott interjúja kapcsán éreztük. Andy Vajna fiatal neje ugyanis erőfeszítéseiről, rengeteg munkájáról és saját lábra állásáról (!) is vallott a portálnak.

“Annyit dolgozom, mint egy háziasszony, néha még többet is. Annyi a különbség, hogy nekem nem fejeződik be délután 5 órakor a munkaidőm, hanem éjjel 2-3 körül fekszem le. Sok a munka, de bírom egyelőre. (…) Jó érzés, hogy van kézzel fogható eredménye az erőfeszítéseimnek, már saját lábon is meg tudnék állni. A keresetem nagy részét jótékonyságra költöm, illetve a húgomnak adok belőle, meg azért magamnak is megtartok valamennyit. Igyekszem félretenni, de arra még nem gondoltam, mi lesz, ha egy nap Andy nem áll mögöttem” – mesélt dolgos hétköznapjairól a jelenleg szépségkirálynőjét pátyolgató producerfeleség.

És ha nagyon fúrná az oldalát a kíváncsiság, hogy mi lehet ez a sok munka: Tímea szponzorokhoz jár, fellépőruhákat keresgél, vízumot intéz a királynőjének, fix munkája pedig a gyémántüzletében van, ahol ékszerkollekciót tervez. Egyszóval rengeteg a tennivalója, na.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik