Kultúra

Kíváncsi vagy az online filmőrültek idei kedvencére? Szervezz lakásvetítést és megnézheted!

Jelentkezz és a magyarhangya eljuttatja otthonodba a Scope100-győztes Rég nem szerelem című drámát.

Megviselt a szakítás Bérénice Bejoval? Ápold a lelkedet párterapeutákkal! Szervezz lakásvetítést!

Az Ernelláék Farkaséknál sikeres lakásmozi-sorozatán felbuzdulva a magyarhangya új filmjét, a Scope100 projekt idei győztesét: a Rég nem szerelem (After Love) című francia-belga filmet lakásvetítések számára is elérhetővé teszi április hónapban.

A korábbi munkáiért már számos díjra jelölt Joachim Lafosse filmjében nem egy házasság megromlását mutatja be, hanem realista módon tárja fel a szereplők jelen idejű próbálkozásait az összetett és idegőrlő helyzet megoldására. A francia-belga film (előzetes itt) egy házaspár válásának története, ahol a pénzügyi kiszolgáltatottság ellehetetleníti a szereplők érzelmi viszonyainak egyébként is problémás rendezését. Boris (Cédric Kahn) nem tud elköltözni a lakásból, melyben ikerlányaikkal közösen élnek, amíg Marie (Bérénice Bejo) nem vásárolja ki belőle. Mi történik, ha már nem lehet rendbe hozni, ami tönkrement?

A magyarhangya a lakásvetítésekre a film alkotói helyett szakpszichológusokat biztosít, akik a vetítések után testre szabva elemzik a szakítás filmben látható stációit.

Jelentkezési feltételek:

  • A házigazda betöltötte 18. életévét,
  • rendelkezik olyan ingatlannal, ahol legalább 15-en kényelmesen meg tudják nézni a filmet.
  • rendelkezik megbízhatóan működő blu-ray lejátszóval, HD-projektorral, vetítővászonnal vagy vetítésre alkalmas felülettel (tv, monitor nem elfogadott)
  • megállapodást köt a film forgalmazójával és nyilatkozik a vetítés törvényes kereteinek betartásáról;
  • vállalja, hogy egy előre egyeztetett időpontban tartja meg a vetítést
  • megszervezi a saját, minimum 15 fizető nézőt számláló közönségét. A jegy ára 1.500 forint.

Jelentkezni április 11-ig lehet a lakasvetites@magyarhangya.hu címen. A vetítési időpontok a jelentkezések beérkezési sorrendje szerint kelnek el.

Forrás: magyarhangya

Ajánlott videó

Olvasói sztorik