Közélet

A legsunyibb karaktergyilkossággal nyomult rá Puklira a habonyosodott TV2

Három egész percben, egy hosszabb bejátszóban foglalkozott a Teleki Blanka gimnázium igazgatójával, Pukli Istvánnal a kedd esti Tények. De nem is ez a kiemelkedő, hanem a tempó, ahogy foglalkoztak vele.

Szerepelt az adásban Deustch Tamás Facebook-üzenete, megszólal egy fideszes képviselő, Zuschlagoznak, szoci kötődéseznek, sőt, még Azurák is azzal konferálja fel a bejátszót, hogy Pukli “politikai” üzenetet küldött.

Nem ez az első eset egyébként, amikor Puklit támadják a Tényekben, pedig még nincs egy hete, hogy a hírigazgatói posztot átvette Szalai Vivien, a Story magazin volt főszerkesztője. Egyből igazoltak is egy nagyobb nevet, a fiatal Kunfalvi Nórát, aki a Célpontban lett híres. Habony Árpád pedig átvette az irányítást.

Utoljára ilyen gusztustalan karaktergyilkosságokat talán a rendszerváltás utáni SZDSZ-ellenesség (egyik) csúcsán, az Apák és fiúk idején láttunk. A legszebb az egészben, hogy az anyagot egyetlen riporter sem vállalta névvel, sem a felkonfban, sem a bejátszó végén nem hangzik el, ki készítette. Közben kiderítettük, hogy az anyagot – természetesen –

ismét az a Kunfalvi Nóra készítette,

aki a zuschlagos korábbi, Puklit revolverező interjút is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik