Közélet

Orbánimádó riporternőt igazolt a Tények, rögtön Zuschlaggal járatnák le Puklit

celpont(1)(960x640).jpg (célpont)
celpont(1)(960x640).jpg (célpont)
Hatásosan indított az új csapat a TV2-nél.

Nagy átalakulások voltak mostanában a TV2-ben. A csatorna hírigazgazgatói posztját Szalai Vivien, a Story magazin korábbi főszerkesztője vette át, és meg is történt az első nagy igazolása. Elkészítette a Tényekbe az első riportját az a Kunfalvi Nóra, aki korábban a Célpontnál, majd a Simicska-háború után a 888-nál dolgozott.

Na és mi az első riport? Természetesen Zuschlag János karaktergyilkolja benne Pukli Istvánt, a Teleki Blanka Gimnázium igazgatóját. Pukli a pedagógustüntetések egyik arca, de eddig is lehetett róla tudni, hogy MSZP-s színekben politizált korábban.

Zuschlag azt mondta, Puklival barátok, harcostársak voltak, együtt dolgoztak az MSZP ifjúsági szervezetében, melynek országos ügyvezetője Zuschlag, a szekszárdi tagozat alapítója 1997-ben pedig maga Pukli volt, aki az év októberében az MSZP paksi alapszervezetébe is belépett. Természetesen Zuschlag szerint Pukli is tudott arról, milyen pénzekből finanszírozták a szervezetet.

A legszebb az egészben, hogy az új hírigazgató, Szalai Vivien írta korábban Zuschlag János könyvét, amelyben Zuschlag nagyon kikel a szocialisták ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik