Élet-Stílus

Rohad a kórházam! Segítség!

Egyes hazai kórházak olyan állapotban vannak, mint a hármas metró. Versenyt hirdetünk, hogy megtaláljuk a leglepukkantabbat!

Emlékeznek még? Az egyik mikropárt képviselője, Szabó Tímea november végén elment a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézetbe, ahol napokkal korábban egy holttestet találtak a kórház egyik emeleti mosdójában. A Párbeszéd Magyarországért országgyűlési képviselője az említett női vécében a hazai egészségügyben megszokott áldatlan állapotokat talált. Készített is felvételeket, mindenki épülésére és hüledezésére.

A vidéki kórházak az utóbbi években még aránylag jobban jártak a fejlesztésekkel, ugyanis könnyebben be lehetett oda európai uniós támogatásokat csatornázni, mint az EU átlagos fejlettségi szintjéhez közelebbi Budapesten. Így alakulhatott ki, hogy a burzsujnak tartott Budán létezik a balkáni színvonalú János Kórház, vagy hogy a Jahnban úgy néz ki egy mosdó, mint egy átlagos mozambiki sztk-ban.

Hogy – lehetőségeinkhez képest – felhívjuk a figyelmet, az állam ne feltétlen határőrizeti röntgenekre és – igen, közhely, de igaz – focistadionokra verje el az adófizetői filléreket, versenyt hirdetünk az Ország Leglepusztultabb Kórháza címért.

Ide várjuk az olvasói fotókat és videókat, amik egy hónaposnál nem régebbiek, és valamely magyarországi kórház lepukkantságát mutatják be, természetesen indokokat is szívesen látunk, mennyire és miért van lerohadva az adott intézmény.

Aztán óvatosan a lájkokkal, nehogy baj legyen belőle!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik