Belföld

Gyűlölet, korrupció, pénzügyi hatalmak: maszkosok lepték el a Vértanúk terét

A Rendszerkritikus Tömeg – Million Mask March 2016 elnevezésű, az Anonymous “hacktivista” közösség szervezett vonulásos demonstrációt a fővárosi Vértanúk terére, november 5-ére. Az esemény Facebook-oldalán azt írják: sok száz városban vonulnak emberek az utcákra a világ minden táján, Anonymous maszkban és maszk nélkül is.

Az emberek felismerik, hogy fel kell emelni a szavukat bárhol is vannak a világban, és tettekre van szükség. Te vagy az egyetlen ember, aki meg tudja mondani, mi a helyes. Csakis ezt az egyetlen személyt kell követned.

 

Nincs szükség vezetőkre ahhoz, hogy helyesen cselekedj és helyesen dönts a saját sorsodról. Te vagy az egyetlen személy, aki felelős a tetteiért. Tedd, amit jónak látsz. Ne csináld azt ami rossz, tedd azt ami helyes. Politikai hatalmak, korrupció, gyűlölet, pénzügyi hatalmak, környezetszennyezés… Ezek mindegyike a jövőd gyilkosa!

Budapest, 2016. november 5. A Rendszerkritikus Tömeg - Million Mask March 2016 elnevezésű, az Anonymous "hacktivista" közösség által szervezett vonulásos demonstráció a fővárosi Vértanúk terén 2016. november 5-én. A háttérben az Országház. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Londonban egészen nagy tömeg csatlakozott a megmozduláshoz. A Russia Today videója:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik