Tudomány

PC fejlesztés a legújabb Microsoft Office-szal és Windows 11-gyel 4400 Ft-tól a KeysWorlds segítségével

A Microsoft Office Professional 2021 a napi feladatok kezelésétől az összetett dokumentumok és prezentációk készítéséig minden olyan alapvető alkalmazást kínál, amelyre a hatékony munkavégzéshez szükségetek lehet. Ha pedig mindent frissen akartok tartani, a Windows 11-et sem hagyhatjátok ki, amit szintén jó áron tudtok most beszerezni.

A KeysWorlds Back to School vásárán a BBF60 kuponkóddal mindössze 11 390 Ft-ért juthattok hozzá a Microsoft Office Professional 2021-hez, ennyiért pedig ezt az élethosszig tartó licencet nem szabad kihagyni. Ez a programcsomag a hatékony munkavégzéshez szükséges alkalmazások teljes tárházát tartalmazza, amely a feladatok széles skáláját képes kezelni. A négy legfontosabb alkalmazás készen áll minden munkafeladat megoldására, köztük a Word a dokumentumok létrehozásához, az Excel az adatok kezeléséhez és az összetett számítások elvégzéséhez, a PowerPoint a prezentációkhoz, az Outlook pedig a naptár és a postafiók kezeléséhez. Ezeket az alkalmazásokat úgy tervezték, hogy segítsenek a mindennapi feladatok megoldásában, akár kisvállalkozást vezettek, akár szabadúszók vagytok, akár a hétköznapok ügyes-bajos dolgait próbáljátok megoldani. A Microsoft 365-tel ellentétben nincs havi előfizetési díj, egyszer fizettek, és egy életen át birtokoljátok a szoftvert. Ha nincs szükségetek az összes programra, nézzétek meg ezt az ajánlatot az MS Office 2019 Professionalre, amely mindössze 8950 Ft-ba kerül, és a Teams kivételével ugyanazokat a funkciókat kínálja

60% kedvezmény élethosszig tartó Microsoft Office licencekre (Kuponkód: BBF60)

Operációs rendszert frissítenétek? A Windows 11 Pro olyan funkciókat tartalmaz, amelyek a hibrid munkától a streaming szórakozásig mindent megkönnyítenek, és KeysWorldsön a BBF50 kuponkóddal 5370 Ft-ért élethosszig tartó hozzáférést kaphattok hozzá. A Windows 11 Pro remekül működik a felújított, vadonat új, de akár régebbi számítógépekkel is, így ha naprakész rendszerre van szükségetek, akkor ezt érdemes választani. Mindezek mellett a szoftverbe ágyazott Microsoft Copilotot is kaptok, ami egy AI modell és segít a mindennapi munkavégzésben és kérdések megválaszolásában.

52% kedvezmény minden Windowsra (Kuponkód: BBF50)

60% kedvezmény minden csomagra és még több Office-ra (Kuponkód: BBF60)

Még többet, még olcsóbban!

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A KeysWorlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A KeysWorlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

Ha még több pénzt szeretnétek megtakarítani, és olcsó, de eredeti Windows operációs rendszert és Microsoft Office-t szeretnétek vásárolni, nagyon fontos, hogy megtaláljátok a megfelelő viszonteladót. A KeysWorlds a tökéletes megoldás a nyugalmatok érdekében. A KeysWorlds 100%-os megbízhatósági garanciát ígér, és amellett, hogy egész évben alacsony árakat kínál! Rendkívül kedvező ajánlatokat találhattok a Microsoft legmenőbb termékeihez! A KeysWorlds professzionális ügyfélszolgálattal rendelkezik, amely 24/7 technikai támogatást nyújt. Ezenkívül a KeysWorlds élethosszig tartó termék-értékesítés utáni szolgáltatást kínál!

Ha többet szeretnétek megtudni a KeysWorldsről, akkor nemcsak az ő oldalukon, de a rájuk vonatkozó Trustpilot oldalon is találhattok róluk értékeléseket.

KeysWorlds ügyfélszolgálat: support@KeysWorlds.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik