Szórakozás

Egy dolog miatt soha nem veszi el a pornósok munkáját a mesterséges intelligencia

Colin Anderson Productions pty ltd / Getty Images
Colin Anderson Productions pty ltd / Getty Images
Egy szakértő szerint van, amit csak az ember tud, egy gép pedig nem.

Hátborzongatóan élethű fotókat és videókat generál a mesterséges intelligencia. A minap számoltunk be arról, hogy Kuvaitban már szolgálatba állt az első hírolvasó, aki sohasem létezett.

A szőke bemondónőt mesterséges intelligencia generálta. Innen nem kell nagy fantázia ahhoz, hogy az ember elképzelje, a számítógépek által alkotott karakterek gyakorlatilag bárkit helyettesíthetnek a képernyőkön. Akár a pornószínészeket is.

Mark Spiegler, felnőttfilmes ügynök azonban nem aggódik. A többek között Asa Akirát és Riley Reidet is képviselő menedzser szerint van egy dolog, ami miatt a gépek soha nem vehetik el a pornósztárok munkáját – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Nem hiszem, hogy egy gép megtanulhat személyiséget alkotni. Talán helyettesíthető valamivel, de akkor is hiányozni fog belőle az emberi szikra, a spontaneitás

– mondja.

Zoey Sterling, az OnlyFans sztája szintén nem aggódik. A Washingotn Postnak adott interjújában azt mondta, szerinte csak azok gondolják, hogy az MI képes lehet helyettesíteni a szexmunkásokat, akik eleve hajlamosak úgy gondolni rájuk, mintha nem is emberek lennének.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik