Szórakozás

Péniszt rajzoltak Machine Gun Kelly turnébuszára, de kiderült, rossz járműre graffitizett a vandál

Josh Brasted / FilmMagic / getty
Josh Brasted / FilmMagic / getty
Mellément picit.

Nebraskában koncertezett Machine Gun Kelly, a punkzenészt pozitív fogadtatásban részesítették az arénában, ahol fellépett, ám egyik turnébusza nem úszta meg épségben. Egy vandál festékkel összegraffitizte a járművet, egészen pontosan egy péniszt festett rá, plusz a „köcsög rap ördög” kifejezést pingálta rá (ez MGK egyik korábbi, Eminemnek célzott dalában hallható).

Machine Gun Kelly Instagramon reagált az esetre, elmondta, rossz buszt talált meg rosszakarója.

Olyan buta vagy. Összefirkáltál egy buszt, és azt hitted, az az enyém. Rossz busz, te kibaszott idióta. Ha már bűncselekményt követsz el, legalább csináld pontosan!

A zenész szerint koncertjét követően az illető hajnali fél ötig ácsorgott a buszok közelében, majd egészen öt óráig várt, hogy felfesse a homofób üzenetet a buszra. MGK legalább négy busszal turnézik, sárgával, pirossal, kékkel és zölddel, kizárólag az egyikben szokott esetenként aludni.

Hajnali ötig vártál a festékszóróval… lehetettél volna ehelyett otthon is a pároddal. De úgy gondoltad, húha, alig várom, hogy felmenjen a szállodába MGK, hogy telefújhassam a buszt!

Kiderült, hogy a zenész nem ebben a buszban szokott utazni, a szóban forgó járműben mindössze zenekari kellékeket cipelnek – írja a Billboard.

A zenészről nemrég dokumentumfilm készült, arról szóló cikkünket lentebb lehet elolvasni:

Kapcsolódó
Még a rózsaszín hajú, vérivó, lakkozott körmű rocksztárok is hétköznapi gondokkal küszködnek
Megnéztük a punk-rock műfaj jelenlegi legnagyobb sztárjáról, Machine Gun Kellyről szóló új dokumentumfilmet. Kritika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik