Szórakozás

Tóth Andi szerint ő Zámbó Jimmy rokona, Zámbó Krisztián kételkedik ebben, Zámbó Árpy pedig nyomoz

LifeTV
LifeTV
Az énekesnő nagymamájától van az információ.

Tóth Andi az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban vetette fel, hogy rokoni szálak fűzhetik Zámbó Jimmyhez, legalábbis nagymamája azt mesélte neki.

Igen, rokonságban vagyunk. A nagymamám mondta ezt, de nem igazán vágom, hogy ez tényleg így van-e. Krisztiánnak szóltam a múltkor, ő is meglepődött.

A Blikk később megkereste az énekesnőt, áruljon el még több részletet a Tóth-Zámbó kapcsolatokról:

Igazából félúton elvesztettem a fonalat, amikor sorolta visszamenőleg, hogy ki kivel, hogyan állt kapcsolatban. Talán még legyintettem is, olyan régi a történet, de ha valóban így van, akkor büszke vagyok a rokoni kapcsolatra. Szerettem Jimmyt, elképesztően jó énekes volt. Krisztiánnak is említettem ezt a múltkor, örült neki, s ‘össze is tesóztunk.

Zámbó Krisztiánnál is érdeklődött a lap, ő kicsit szkeptikusabb:

Én úgy tudom, ő erdélyi, mi pedig Hajdúdorogról származunk, a kettő elég messze van egymástól. Kétlem, hogy ez a rokonság valóban fennáll, de igazság szerint nem akarom Andit meghazudtolni. Országszerte sokan álltak már elő azzal, hogy valójában Zámbók, de idővel kiderül, hogy ez humbug.

Zámbó Árpy nyomozni kezdett, vajon van-e kötődési pont a két família között:

Meg vagyok lepődve, hogy egy kedves, aranyos, fiatal hölgy a rokonom, és ezt 62 év után tudom meg. Láttam már a tévében, de nexusunk nem volt soha. Isten útjai azonban kifürkészhetetlenek, főleg 100 évre visszamenőleg. Tehát se megerősíteni, se cáfolni nem tudok semmit, de az tény, az idők során sok állítólagos rokonunk bukkant már fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik