Szórakozás

Schobert Norbi: Rohadt sikeres vagyok, az egyik legsikeresebb ember

Szerinte csak ezért támadják az irigy emberek.

Ha már két napja mindenki róla és legfrissebb sértő megjegyzéséről beszél, Schobert Norbi úgy gondolta, meglovagolja a hírverést és újabb interjút ad a Fókusznak.

Kapcsolódó
Schobert Norbi: Nem a férfi kezdődik 100 kilónál, hanem a vágódisznó
Ő most roppant büszke a saját testsúlyára.

Elmondta, hogy régen a nyers stílusával sikeresen felnyitotta az emberek szemét, most azonban mindenki felháborodik, ha szembesíti őket az igazsággal. Továbbra is állítja, hogy ő csak segíteni akar, korábbi sértésével kapcsolatban pedig, amikor az anyukákat ekézte, még egy „poént” is elsütött.

…amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés

– mondta tavaly év elején Schobert Norbi, amire most úgy reagált:

Előző este néztem a Jurassic Parkot.

A riport végén Schobert azt is elmondta, hogy tudja, miért utálják olyan sokan.

Akik irigykednek, tökre megértem őket. Ha kívülről nézem magam, én is utálnám magam. Itt van ez a csávó, jött, szegény volt, kicsi, rendőr volt, dagadt volt és nem kapott kölcsönt, nem kapott EU-s pénzt. Mit csinált? Önerőből felépített egy birodalmat és egy csodálatos családot, csodálatos gyerekekkel. Tehát azt gondolom, hogy én rohadt sikeres vagyok, az egyik legsikeresebb ember és ezt roppant nehéz elviselni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik