Élet-Stílus

Schobert Norbi azt mondja, ő csak jót akart, de megint kiforgatták a szavait

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Megmagyarázta a korábbi kijelentését.

Schobert Norbi tavaly az újdonsült anyukákat pécézte ki, most pedig a férfiakat vette célba. A hét elején azt mondta a Fókusznak:

Vannak ilyen hülye mondások, amit a férfiak terjesztenek és el is hiszik. Ez »a férfi 100 kilónál kezdődik« mondat. Itt nagy tévedésben vannak, mert a vágódisznó kezdődik 100 kilónál.

A kijelentésén persze sokan kiakadtak, ismert emberek is elmondták a véleményüket, Lakatos Márk pedig egyenesen úgy gondolja, hogy testszégyenítés, amit Schobert Norbi csinál.

Kapcsolódó

Utóbbi azonban úgy érzi, hogy az emberek kiforgatják a szavait, ezért egy újabb videóban kezdett el magyarázkodni.

Új balhé, mindenki rólam beszél, ez rendkívül jól esik. Nem én magyarázom bele ebbe a mondatba azt, amit belemagyaráznak. 100 kiló az vágósúly a disznóknál és a 100 kiló feletti férfi nem férfi attól, mert 100 kiló. Ez az igazság. Ez a mondat továbbra is érvényes, továbbra is fenntartom, hiszen gondoljatok bele, nem kezdődhet 100 kilótól egy férfi. Ez hülyeség. Akkor egy 60 kilós, 70 kilós nem férfi? Tehát a mondat nem igaz, hogy 100 kilótól kezdődik egy férfi, de ebbe kapaszkodnak sokan

– próbálta helyre tenni a dolgokat Schobert, aki állítja, csak jót akart és ki akarta mozdítani az embereket a komfortzónájukból, hogy egészségesebben éljenek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik